پنير پارمسان، يکي از قديمي ترين پنيرهاي سخت ايتاليايي هست که به پادشاه پنيرها مشهور است.


ارزش غذايي يک کيلو پنير پارمسان معادل 20 ليتر شير تازه گاو است و از نظر کلسيم، فسفر و پروتيين بسيار غني است.


از پنير پارمسان به عنوان طعم دهنده در انواع غذاهاي فرنگي و ايراني استفاده مي شود


ما در اينجا طرز تهيه مرغ با پنير پارمسان توضيح داديم.


مواد لازم براي تهيه مرغ 



  1. گوجه فرنگي ريز خرد شده: 800 گرم

  2. سير ريز خرد شده: 2 حبه

  3. روغن زيتون: 4 قاشق غذاخوري

  4. ريحان ساتوري شده: 2 قاشق غذاخوري

  5. فلفل قرمز: خيلي کم

  6. سينه مرغ: 4 عدد

  7. آرد: يک پيمانه

  8. آرد سوخاري: 2 پيمانه

  9. نمک و فلفل: به ميزان لازم

  10. تخم مرغ: يک عدد

  11. شير: 2 قاشق غذا خوري

  12. کره: 2 قاشق غذاخوري

  13. پنير موتزارلا: 4 برش

  14. پنير پارمسان رنده شده: ¾ پيمانه



در ابتدا سينه مرغ را بکوبيد تا نازک شود، سپس با مقدار کمي نمک و فلفل مزه دارش کنيد.


تابه اي را روي حرارت گاز بگذاريد و 2 قاشق از روغن زيتون را بريزيد تا گرم شود.


در يک ظف آرد و در ظرف ديگر آرد سوخاري را بريزيد و کنار بگذاريد, تخم مرغ و شير را نير در ظرفي ديگر بريزيد و خوب مخلوط کنيد.


تکه هاي مرغ را ابتدا در آرد، سپس در مخلوط تخم مرغ و نهايتا در آرد سوخاري خوب بغلطانيد و داخل تابه سرخ نماييد.


تابه ديگري را روي حرارت قرار داده و روغن بريزيد تا داغ شود، سپس سير رنده شده را به آن اضافه کنيد و سرخ کنيد.


در ادامه نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنيد سپس گوجه خرد شده را بريزيد و مواد را باهم کمي تفت دهيد.


نهايتا فلفل قرمز و ريحان خرد شده را بريزيد و چند دقيقه تفت دهيد.


مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچينيد و سس گوجه را روي آن بريزيد.


روي هر تکه مرغ يک لايه پنير موزارلا قرار داده و پنير پارمسان را به طور يکنواخت همه جاي آن ها بپاشيد.


مرغ خوشمزه با پنير


منبع: www.namnak.com

چطوري يه مرغ خوشمزه با پنير درست کنيم ؟!

مرغ ,پنير ,بريزيد ,کنيد ,پارمسان ,يک ,بريزيد و ,خرد شده ,پنير پارمسان ,2 قاشق ,را بريزيد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ سمیه آرزه کاخ ذهنی پایگاه مقاومت بسیج منتظران قائم (عج) وبلاگ شخصی احمد آراسته bazar300 sobhannews lovenar به دانش فزای و به یزدان گرای دلنوشته های یک دختر شیعه دبیــرستــــان آل یاسین