پنير پارمسان، يکي از قديمي ترين پنيرهاي سخت ايتاليايي هست که به پادشاه پنيرها مشهور است.
ارزش غذايي يک کيلو
از پنير پارمسان به عنوان طعم دهنده در انواع غذاهاي فرنگي و ايراني استفاده مي شود
ما در اينجا طرز تهيه مرغ با پنير پارمسان توضيح داديم.
در ابتدا سينه مرغ را بکوبيد تا نازک شود، سپس با مقدار کمي نمک و فلفل مزه دارش کنيد.
تابه اي را روي حرارت گاز بگذاريد و 2 قاشق از روغن زيتون را بريزيد تا گرم شود.
در يک ظف آرد و در ظرف ديگر آرد سوخاري را بريزيد و کنار بگذاريد, تخم مرغ و شير را نير در ظرفي ديگر بريزيد و خوب مخلوط کنيد.
تکه هاي مرغ را ابتدا در آرد، سپس در مخلوط تخم مرغ و نهايتا در آرد سوخاري خوب بغلطانيد و داخل تابه سرخ نماييد.
تابه ديگري را روي حرارت قرار داده و روغن بريزيد تا داغ شود، سپس سير رنده شده را به آن اضافه کنيد و سرخ کنيد.
در ادامه نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنيد سپس گوجه خرد شده را بريزيد و مواد را باهم کمي تفت دهيد.
نهايتا فلفل قرمز و ريحان خرد شده را بريزيد و چند دقيقه تفت دهيد.
مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچينيد و سس گوجه را روي آن بريزيد.
روي هر تکه مرغ يک لايه
منبع: www.namnak.com
مرغ ,پنير ,بريزيد ,کنيد ,پارمسان ,يک ,بريزيد و ,خرد شده ,پنير پارمسان ,2 قاشق ,را بريزيد
درباره این سایت